fredag 28 januari 2011

Ytterligare en blöt dag 27 januari

Så här såg det ut igår innifrån
Vad gör man då en regnig dag? Jag, Christina pysslar med stickning. Nu är det pulsvärmare till släkt och vänner, stora som små. Jätteroligt att sticka och få ge bort dessa. Så är ju både maken och jag filmälskare, vi har ett gediget utbud av filmer med oss, just för dom här dagarna!

7 kommentarer:

Elisabeth sa...

Det var inget vidare väder, men du fick ta fram din kreativa sida. Väldigt vackert stickarbete. Ser avancerat ut att få till pärlorna. det har jag aldrig testat. Ha en bra helg!

Birgitta A sa...

Hej vi står i startgroparna snart åker till Sicilien den 15 febr. Vår fråga till Er vad andvänder Ni för att komma ut på internet.
vi är jättesugna kommer till Palermo med båt sen så kör vi runt äve ner till er sida.
2 st husbilar.

Anonym sa...

Myysigt med inomhussysslor oxå!

Globetrotterna sa...

Hej Birgitta och Rune!
Vi köper TIM kontantkort som har mycket bra täckning. Dongen kostar 49€ och då får du köpa 100timmar för 10€/månad i max 6 månader. Därefter kostar det 19€ för 100 timmar/månad Vilken båt skall ni åka med?
Kör försiktigt och ha en trevlig resa

Anonym sa...

Hej! Vilka fina värmare. Såna vill jag göra. Kan man önska att få ta del av beskrivningen ?
Mvh Aila

Globetrotterna sa...

Kul att du gillar dom. Beskrivning kommer!!

Anders och Birgitta sa...

Vilket fint handarbete, jag hade aldrig hört talas om pulsvärmare men när jag googlade på det så hittade jag en massa sidor om pulsvärmare. Dina är jättefina, jag fattar nog inte riktigt ändå hur man får till det där med pärlorna. Men jag kom att tänka på att jag får nog vänta ett tag med handarbeten, jag tror att Alonso skulle äta upp både stickor och garn än så länge. Jag får vänta ett tag.
Kram från Ljusterö