tisdag 3 januari 2012

Vi flyttar oss!!

Idag på förmiddagen så fick vi, plus 50-60 andra husbilsägare besked om att torsdag så skall alla husbilar vara borta ifrån denna ställplats!
Vi har haft på känn att det är något som inte är ok. Ställplatsen ligger så bra till, mellan Benidorm, Albir och Alfaz del pi. Nära till allt! Visst, polisen har varit här vad vi sett, fem till sex gånger under våra sju veckor vi stått här och pratat med ägarna! och då kan ni förstå att vi har haft funderingar och dåliga vibbar! Nåja vi har ju inte gjort något fel och nu är det som det är, vi måste flytta.
Som vi förstått har inte ägarna fullständiga tillstånd, vad det nu innebär! Ställplatsen kommer enligt ägarna vara stängd  ca sex veckor?!

Vi vill ju så gärna stå kvar här i Benidorm och imorgon kommer vi att bestämma var vi skall stå, vi har ett par bra förslag på detta.

Synd att vi alltid skall få rätt till dessa dåliga vibbar!

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Du får lägga in positiva vibbar som: Tillstånden är snabbt ordnade och då kommer vi tillbaka hit! Ha dé!

Anders och Birgitta sa...

Va tråkigt, det verkade ju som att dom hade fått alla tillstånd till slut. Ni har inte tänkt på La Torreta, den vänstra sidan har ju stora platser, det är ju visserligen en camping men den ligger ju bra till? Kram från oss, ska bli spännande och se vart ni stannar härnäst.