söndag 2 november 2014

En varm omskakande dag!

Vi har åkt en fantastiskt vacker väg uppe i bergen från Bologna och ner till Civitavecchia där vi nu står parkerade utmed en.... Rondell,,,,,, Vi har faktiskt fått tillåtelse av dom underbart snälla italienska vakterna att stå här och invänta färjan som går imorgon till Palermo.


Tunnel in och tunnel ut, vi har nog passerat ett 20 -30 stycken känns det som.
Filmen härnedan hade vi hoppats att ni kunnat följa med oss på en slingrande
smal väg uppåt bergen där vi nästan mötte bakändan på husbilen i kurvorna. Sista åttio kilometerna ner till Civitavecchia är nog den sämsta väg vi någonsin åkt. Högsta hastighet var 50 kilometer, Åke låg på tjugo trettio 

Tyvärr så kan vi inte få in filmen som den ska vara,  så bättre än så här blir det inte om inte någon kanske kan tipsa oss vad vi gör fel.......

3 kommentarer:

Vår husbilsblogg sa...

Situationen med många tunnlar, smal väg, kurvig och begränsat med möjligheter att stanna till känner vi igen från vår resa till södra Norge i somras. Filmen rullar kontinuerligt i min iPad.

franks reiseblog sa...

ni må nyte den gode varmen og solen blir nok enda bete når ni kommer til Sicilia..god tur med fergen

Anonym sa...

Ska bli intressant att se filmen. Vi har kört i Norge på serpentinvägar och även i Spanien och Portugal. Men att det var så svängit i Italien ner till en ferja var överaskning.
Trode ni skulle köra ned till tån och ta den färjan till Sicilien.
Ha det nu bra
nisse & Birgitta