lördag 23 april 2011

PÅSK 2011

GLAD-PÅSK önskar vi Alla våra läsare och tack för ert intresse som fyllt oss med glädje att vilja skriva mer och berätta om "vårt" kära Italien denna vinter. Italien är ett land som vi kom att älska till en början förutsättnigslöst och som bara gett oss mer och mer av sin kultur och värme.

 Sicilien, denna underbara vackra ö, dessa människor som gett oss, glädje, kärlek och vänskap,det har verkligen berört oss!
Vi har med oss, Italienskan, som en vacker sång. Finns det ett språk någonstans i världen som sjunger så vackert?? Nej ,inte enligt oss som blivit förälskade i språket och landet.
Vi har med oss, Maten, där behöver man inte kommentera. 
Vi har med oss Vinet, Samma som tidigare benämnda!
Vi har med oss människorna och kulturen. Kort: Välkomna att utforska detta underbara, okomplicerade land!

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Vi kommer absolut att följa er inbjudan!

Leena sa...

Ja även vi....far dit 1 juni...reslängtan är stor nu.
Fortsatt skön vår och försommar på er:)

Globetrotterna sa...

Underbart Elisabeth och Leena, ingen blir gladare än vi att ni tar chansen och avnjuter detta underbara land. Hör gärna av er om ni undrar över något. Tack för att ni gett er tid att läsa och vara med oss Kramar ifrån oss

Freedomtravel sa...

Hoppas att ni haft en fin påsk! Det har varit trevligt att följa er i Italien, när det varit kallt och ruggigt här i Sverige... ;) Kanske tittar vi förbi Italien en sväng i sommar, om inte annat så för att köpa med oss lite vin.

Anonym sa...

Tack en gång till för att vi, genom att följa er blogg, fick vara med under er vistelse på Sicilien.
Ha det så bra!

Jadranka

Inger sa...

Ett varmt tack för att vi har fått följa er under er Italienvistelse!
Förstår att ni trivs i detta vackra land med dess varma och öppna människor, den suveränt goda maten och drycken,det mjuka språket, som är som den vackraste musik. Italiens sång och musik går rakt in i hjärtat. Italiensk opera är en njutning. Önskar er en skön sommar!
Inger och Ingemar