fredag 12 november 2010


På vår morgonpromenad så går vi upp till L`Alfas del Pi och där har varit en festival. Vid kyrkan var det här vackra korset gjort av nejlikor. Vi går 4 km varje morgon. Tack våra kompisar att ni fick igång oss att promenera.

 10 nov åkte vi alla in till Benidorm för att promenera på playa Levante. Vi passade på att inta lunch och middag. Det är svårt att välja ibland alla restauranger så när våra magar sa till stannade vi slumpmässigt.
Mellan måltiderna var vi noga att hålla vätskebalansen. Engelska puben fick det bli med härlig underhållning av 60-tals musik

6 kommentarer:

Nils-Åke Hansson sa...

Där ser man att Kurt inte törnade på träningsredskapen. Det var det han pratade om midsommar. Vi firade med honom och några till. Ha det skönt i värmen, sant vår tur att köra ned.

Nisse
HBK 2234

Anders och Birgitta sa...

Va duktiga ni är som går så mycket. Jag ser att ni sitter på Tiki Beach, den puben saknar vi.
Kram

Anders och Birgitta sa...

Jag undrar om inte vi har träffat era vänner i Hanatorp påsken år 2003 när MHC hade träff där vi åkte till Forsbergs bland annat. Hade dom inte en Frankia 800 I då? Vi hade då en Frankia 800 alkov.

Globetrotterna sa...

Det stämmer att dom var i Hanatorp. Dom hade en Frankia men inte en integrerad. Vi däremot hade en 800I och Åke gick på kryckor med ena benet i gips det året.

Anonym sa...

Tack för en jätte trevlig vecka i Almafra. Vi hade det så Gött hos våra vänner. Hoppas Ni fortsätter att promenera på morgonen. Det gör gott för kroppen.

Globetrotterna sa...

Självklart skall vi gå, nu kan inget stoppa oss!!