onsdag 15 februari 2012

Frostig morgon!

Imorse klockan 08.00 hade vi vitt med frost i gräset på granntomten, man kunde man se på bilarna i skuggläge att det glittrade vackert av frost på dem när solen gick upp.
Temperaturen den tiden var 3,5 grader varmt.
Nåja, vi tog vår morgonpromenad utemed havet och njöt verkligen för det var skönt och ingen kall blåst. När vi nästan kommit tillbaka till husbilen kommer det en svensk Frankia körande och det var Ing-Britt och Kurtan som vänt kosan norröver och skulle ge oss en kram innan de lämnade våra trakter. Vi önskar dom en fin och lycklig resa upp till Sverige.
Efter lunch åker vi upp till vår gamla ställplats Los Limbos som igår öppnade igen under en annan form nämligen Camping, samma priser gäller och nu är även husvagnar Välkomna. Vi hade fått en tillbakainbjudan, men eftersom vi betalat vår nya plats så blir vi kvar här i Altea.
Några andra svenska husbilsvänner hade kommit dit imorse.... Birgitta, Nisse och hunden lilla My.  Jätteroligt att träffa dom igen. Så som ni ser så blev den här dagen var full av glädje och kära återseenden............. Den dagen tackar vi för!

2 kommentarer:

Anders och Birgitta sa...

Va kul att ställplatsen/campingen öppnade igen. Verkar det som att allt är ok nu med tillstånd?

Seniorerspekulerar.se sa...

Här i Nabben har vi nu ett snödjup på 45 cm. Nu räcker det!
Ha det så skönt. 3M