torsdag 30 oktober 2014

Bayern Österrike Italien

Påfyllning av GOBOX! 
Det gör man i Tyskland INNAN man åker in på betalvägen i Österrike!! 
Vår husbil har chassie på 12 ton så vi har som inget annat att välja på och minimum man betalar in är 75€ om man redan har en gobox. Vet inte vad dosan kostar idag...........


 Kan man välja en vackrare väg? Vi tycker att det har varit en naturupplevelse som är helt fängslande, trots att det är sjätte gången vi åker här. Böljande odlingslandskap och vidare genom berglandskap och dalgångar på 30 mil fram södra spetsen på Gardasjön.
I morse när vi vaknade klockan 06.00 visade utetermometern
2,8 grader någon mil från Innsbruck. Vi har åkt förbi rejält höga ploghögar av snö så  det vi fick höra att det kommit 60 cm tidigare stämmer helt klart.


Ovan ser ni solen komma fram bakom bergen tidig morgon





Vi stannade till i en ort som heter Affi och inhandlade Prosciutto, oliver och lite bröd till kvällen. Det här smakar Italien och dess vänliga kultur.
Här inhandlade vi också vårt internet TIM

3 kommentarer:

franks reiseblog sa...

godt å få følga med er på reisen.ja goboxen må man ha i bilen .har en gammel som jag skal levna inn i en ny om jag skulle åka i Østerike.god tur å ha en trevelig resa.

frank & Karin

Globetrotterna sa...

Frank....dom byter in din gamla Gobox till en ny och har du pengar kvar så förs dom över till den nya Goboxen och det kostar inget extra Kram

FREEDOMtravel sa...

Härligt att vara på resa! Och det där är ju det bästa; lite nybakad baguette, en god italiensk skinka och oliver... mmm!