söndag 17 oktober 2010

2010-10-17

ALMAFRA resort.

Vi har med andra ord kommit till vår campingplats i Benidorm. N38° 34'04'' W00° 05'39''.
Igår eftermiddag när vi anlände campingen stod Lena och Jan Bengtsson med öppna armar och bjöd på en förrätt som hette Duga! Ett gott spanskt rött vin därtill, Kaffe och mandelsockerkaka och avec. Som vi kände oss Välkomna!

Senare på kvällen gick vi tillsammans till Campingens restaurang där vi intog en god middag.
Anders och Birgitta från Ljusterö var här i går och vi missade deras besök med en halvtimme, men vi blev jätteglada idag när de kom förbi och vi fick krama om varandra innan de åkte vidare på nya äventyr. Vi önskar dom en fortsatt trevlig resa söderöver i Spanien.

Senare på dagen så besökte vi Campingen Villa Sol i Benidorm,där vi träffade Hasse och Irene från Karlshamn som campade för tionde året i rad. Ny trevlig bekantskap med massor av erfarenheter.

Vi är så nöjda med vår campingplats. Här har vi på vår tomt, avlopp för toa och gråvatten + driksvatten. Framför oss har vi en underbar fin pool, tennisbana och restaurang. Vi har även tillgång till gym, inomhuspool mm. Det finns även en liten närbutik vid receptionen. Campingen ligger ca 4 km utanför Benidorm. Om man vill går det att ta en buss precis utanför Campingen in till staden.

Vi återkommer

3 kommentarer:

Knarrevik sa...

Vad härligt det låter! I Bohuslän har vi haft nattfrost flera nätter (-5°) och ganska soligt på dagarna. Dessutom blir dagarna allt kortare, solen går ned före 18. Kopplar ni upp er via WiFi på campingen?

Anonym sa...

WiFi använder jag (Lena)den är inget för snabba bildklipp, behövs en appl som tar ner bildstorleken. Kan du rek ett som kan hantera många bilder samtidigt?

Anders (Knarrevik) sa...

Hej Lena och Jan! Rådet som jag gav Åke var att minska upplösningen på bilderna redan i kameran. Vissa kameror har fler än ett program där man enkelt kan ställa om till en lägre upplösning när man så önskar. Åke kan säkert förklara.