tisdag 19 oktober 2010

2010-10-19

Idag har vi varit in till Benidorm, Lena och Jan körde före oss, vi Cooprade efter.
Det har varit sandslotts tävling och det vinnande resultatet ser ni på bilden.  Det sprutar fukt hela tiden på slottet så att det skall hålla sig ett tag.
Vi promenerade sakta på strandpromenaden där vi passade på att fylla på vätskeförråden samt inta en jättegod Engelsk frukost till lunch.
En vacker gul Pacard från 1937 blev ett njutbart foto objekt. Efter lunch blev det lite titt i affärer och sen hem för siesta.

4 kommentarer:

Knarrevik sa...

Packarden väcker minnen eftersom min farfar körde den som taxi i Kil, Värmland, på 30- och tidigt 40-tal. Selma Lagerlöf var en av hans kunder när hon åkte till Mårbacka från järnvägsstationen i Kil. Tyvärr brann den upp p.g.a en kvarglömd fimp.

Elisabeth sa...

Ni har en trevlig sida och vi ger er en Beautiful Blogger Award. Den finns att hämta på vår sida.

Freedomtravel sa...

Hittade nyligen in på er fina sida via Lena och Jan. Man får väl säga att det ser ut som att ni har det riktigt bra där nere! ;)

Anders och Birgitta sa...

På strandpromenaden Levante kan man gå hur länge som helst, den är lång. Missa inte tapasbarerna i slutet på playa Levante uppe i gamla stan. Vi ska kolla storleken på platserna här och ta lite foton. Ha det bra, kram.