tisdag 5 oktober 2010

Lackkonservering

Skriver till er ifrån Heiligenhafen.

Vädret idag har varit sommarlikt, soligt mest hela dagen och svaga vindar i skrivande stund kl.17.30 är det 16,6 grader.






Efter två dagar på hotell i Trelleborg när vår husbil blev lackskyddsbehandlad är vi så lyckliga att vara tillbaka husbilen. Det finns för oss inget bättre än att få vara och leva i vår husbil. Oavsett hur fina hotellen är så slår det inte en husbil.


Tillbaka till lackkonserveringen. Det här har vi aldrig gjort på någon husbil, vi har alltid vaxat själva minst 2 ggr per år. Nu har fyra man jobbat med bilen, i två dagar och Åkes onda axel har fått vila. På denna lackskyddsbehandling har vi fått sex års garanti utan krav på efterbehandling. (Vi är tacksamma om det håller ett par år). Resultatet är helt fantastiskt. Bilen är så blank så man kan faktiskt spegla sig i den. Dessutom när bilen var klar överlämnades en stor grön väska med diverse rengöringsmedel som vi skall använda när vi tvättar bilen.



Vi åkte genom en del av Danmark igår under regn och stannade på Farö, bilen var fortfarande lika blank och ren. Behandlingen vi gjort heter Diamondbrite. Deras webbadress http://diamondbrite.se
Vi försöker förmedla resultatet till er.

1 kommentar:

Anders och Birgitta sa...

Den ser verkligen ut att blänka. Ha det bra på resan!