torsdag 28 oktober 2010

Lena Jan och Åke i väntan på maten
Vår första utsiktsbild vid parkeringsplatsen
Hungrigt glatt gäng
Det här smakade jättegott
I den här butiken fastnade Åke, massor av Toledostål i form av svärd,rustningar, sköldar och knivar
Är inte denna mur utsökt?
Toppen av berget
Lena på väg in till nästa trappa

Gudomligt vackert och mäktigt
 Igår blev vi guidade av Jan och Lena upp i bergen. En hisnade resa, på kurvig väg. Underlaget var jättebra men vägen slingrade sig som en orm. Vi åkte väg cv70 till El Castell de Guadalest. Väl framkommna så intog vi en lunch, alla var jättehungriga för vi hade ju varit på marknaden först och promenerat runt stånden. Efter en stunds vila så började vi gå upp i alla trappor för att njuta av den magnifika utsikten. Högst upp hade man en känsla att vi var i Colorado och inte Spanien. Tystheten var påfallande.
Vi avslutade resan på cafe Cobacabana nere i Benidorm med Kaffe och en liten godsak därtill.
Vi tycker att dagarna går så fort,vi hinner bara gå upp på morgonen så är dagen slut. Det finns hela tiden något att göra och att åka och titta på. Med andra ord så har vi jättetrevligt!

1 kommentar:

Anders och Birgitta sa...

Ja Guadalest är häftigt vi var där förra året, i år kom vi den vägen med husbilen när vi kört fel på vår väg till Benidorm. I Benidorm behöver man aldrig vara sysslolös, det finns hur mycket som helst att uppleva. Det är perfekt att inleda hösten där, sen kan man softa på någon annan camping vilket vi gör nu.
Kram